• ساعت : ۱۲:۰۶
     ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
میزان استنادهای مقالات مجله رشد چشمگیری داشته است

نشست هیات تحریریه و کادر اجرایی مجله انگلیسی زبان بیماری های التهابی (Journal of Inflammatory Diseases) با حضور دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر سحر مقبلی نژاد، سردبیر مجله، اعضای هیات تحریریه و کادر اجرایی مجله برگزار شد.

در این نشست که در روز یکشنبه 14 اسفند 1401 در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد دکتر میرهاشمی در خصوص برنامه آتی مجله در همکاری با ناشر بین الملی مدنو (Medknow)به منظور ارتقای کیفیت مجله و اقدام برای نمایه سازی در پایگاه اسکوپوس صحبت کرد.

پس از آن دکتر مقبلی نژاد مقایسه ای از وضعیت فعلی مجله نسبت به سال گذشته ارائه و نقاط قوت و ضعف مجله در این مدت را تشریح کرد.

وی گفت: براساس شاخص های گوگل اسکالر، اسکوپوس و ISI میزان استنادهای مقالات مجله رشد چشمگیری داشته و نسبت به سال گذشته به ترتیب 36، 23 و 102 درصد رشد داشته است.

دکتر مقبلی نژاد با بیان اینکه براساس آخرین گزارش ارزیابی نشریه بیماری های التهابی، بیشترین میزان استنادها به مقاله های نشریه از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی است بر همکاری هرچه بیشتر اعضا در خصوص استناد به مقاله های مجله و تولید مقاله های با کیفیت و چاپ آن در نشریه تاکید کرد.

وی همچنین یادآور شد به مقاله های منتج از طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین که در مجله بیماریهای التهابی منتشر گردد امتیاز معادل مقاله اسکوپوس داده می شود.

در این نشست در رابطه با چگونگی ارتقای کیفیت مقالات و رفع نواقص مجله با حاضران جلسه بحث و تبادل نظر انجام شد.

در پایان جلسه از اعضای هیات تحریریه فعال در داوری مقالات تقدیر و تشکر به عمل آمد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0